AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 Experts in tuning

  • Óók op zaterdag geopend
  • 1 jaar motorgarantie
  • Op maat geschreven tuning
  • De scherpste prijs
  • Ook ECO-tuning
  • 5 jaar software garantie
  • No cure no pay
  • Klaar terwijl u wacht
  • Gratis hertuning

Rijervaringen

Wilt u ook een reactie of review achterlaten? Mail ons met uw reactie naar

 


Afgelopen zaterdag heeft mijn Alfa Romeo Mito 1.3 Tjd eco was extra pk’s gekregen. Van 80 pk naar 100 pk om exact te zijn. Ik kreeg het advies de eerste 100 kilometer niet boven de 3000 toeren te komen. Het advies opgevolgd, maar merkte direct bij het wegrijden dat het motortje er zin in had, ik had gevoel in mijn gaspedaal! Vooral het koppel tussen de 1500 en 3000 toeren is enorm toegenomen. Omdat ik tegenwoordig wat “sportiever” door het verkeer ga, had ik verwacht dat mijn brandstofverbruik hoger als normaal zou zijn. 

Conclusie na 700 kilometer: ik heb meer pk, de motor maakt minder geluid, loopt ook wat soepeler, betere rijeigenschappen en mijn brandstofverbruik is ongeveer met 8% afgenomen. 

Kortom, ik ben zeer enthousiast en de sportieve stijl van mijn Mito is enigszins terug te vinden in het blok! Mannen, bedankt.”

Wouter Schuurmans

 


 

Hallo,

afgelopen zaterdag mijn Chevrolet Orlando 1800 laten chippen. Vooraf was me al verteld dat in mijn situatie het vermogen niet heel veel zou toenemen, oa omdat ik geen turbo heb. Vermogen zou van 141 naar 155 pk gaan. Omdat de prijs nu heel beschaafd is, heb ik het toch laten doen en ik heb er helemaal geen spijt van. De performance is niet heel spectaculair verbeterd, maar je merkt het toch heel goed. De motor is veeeeeeel soepeler, loopt rustiger en met name het optrekken op de snelweg 100-120  bij inhalen en dat soort  dingen gaan veel vlotter. Over het verbruik kan ik nog niets zeggen: het is nog te kort geleden. Maar het is toch zeker de moeite waard geweest om te doen. Bedankt !!

Anoniem

 


 

Ongeveer 2,5 mand geleden heb ik na lang twijfelen mijn Renault Laguna GT Estate (diesel) laten chiptunen. Na een zeer professioneel telefoongesprek met een van de medewerkers heb ik besloten het toch te laten doen. De auto is standaard voorzien van 180 PK en 400 Nm. Na het chiptunen is dat 210-215 pk en 460 Nm geworden. Ondanks dat het qua aantallen niet bijster veel meer is is het verschil wil direct merkbaar. Gelijk al toen ik wegreed voelde ik dat er meer vermogen onder het gaspedaal zit. Voornamelijk tijdens de tussenacceleratie is het duidelijk merkbaar dat er iets is veranderd. In het verbruik merk ik daarentegen niets. De auto is ook zeker niet onzuiniger geworden! Inmiddels heb ik er alweer z'n goede 12.000 kilometer mee gereden.

Achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen!

De service is, afgezien van het resultaat top! Zelf ben ik zowel zakelijk als privé afhankelijk van mijn auto. Deze kan ik daarom ook niet missen. Vanuit PK Chiptuning werd mijn auto opgehaald en kreeg ik zolang een leenauto. Dit is echt sper geregeld!

Al met al een zeer tevreden klant! PK Chiptuning kan ik zeker aanbevelen!

Anoniem

 


 

Vanuit zijn 3e en 4e versnelling boven de 3.500tpm gaat de auto echt als een speer. Groot verschil te merken! Ook versnellen vanuit zijn 6 bij 120 is geen probleem. 

Nogmaals bedankt! 

Anoniem (VW Scirocco 1.4TSI van 160 naar 212PK)

 


 

''Fijn dat je erop kan wachten. Ze doen alles binnen korte periode en het resultaat is geweldig. Voor weinig geld een snellere auto.'' 

Jolanda Balsters

 


 

''Snel en goede service!!'

Mohamed O

 


 

''Toen ik wegreed voelde ik gelijk het extra vermogen. Precies zoals verwacht. Bedankt mannen!'' 

Philip Bsotic

 


 

''Ik merkte het al toen ik bij PK uit De Meern wegreed. Direct meer vermogen en veel betere respons op het gaspedaal voor mijn Audi A6! Heel erg bedankt voor de goede en snelle service.''

Michael D 

 


 

"Ik heb mijn Opel Zafira 1.4 Turbo laten tunen. voorheen had deze 140 pk en is na deze tuning naar 164 pk gegaan met een koppel van 260 nm. Een verschil wat ik wel degelijk merk. De Zafira trok een stuk sneller op en eenmaal rond de 2000 toeren ging hij ervandoor." 

Roy de Witte

 


 

"Na de aankoop van mijn Audi A1 TFSI was ik niet tevreden over hoe snel deze auto optrok. Ik hoorde van een vriend van mij dat ik mijn auto kon laten chiptunen. In eerste instantie wist ik niet wat die inhield maar na enige onderzoek ben ik bij PKCHIPTUNING terecht gekomen. Hier werd mij uitgelegd wat de bedoeling was. Na het chippen trok mijn audi een stuk sneller op. TOP SERVICE!"

Johnny de Graeff 

 


 

"Een chiptuning van mijn bus is zeer succesvol gedaan. veel meer reactie wanneer ik het gaspedaal intrap, zeker voor een grote bus."

Jori Meulmeester

 


 

"Na lang twijfelen besloten om mijn BMW 3 serie te laten chiptunen bij Pkchiptuning in de meern. Na het invullen van het formulier kreeg ik snel een reactie en kon ik al snel langskomen. Ik kon zelfs ter plekke wachten op mijn tuning wat erg fijn was. Na de tuning merkte ik zeker verschil. Het lijkt wel alsof ik een hele ander motor heb gekregen. Helemaal TOP!"

Robby Vrede

 


 

"Volkswagen polo laten chippen en hier zeker geen spijt van. Toen ik wegreed uit de meern voelde ik de Polo vooruit schieten wanneer ik het gas intrapte!"

Harmen Pothof

 


 

"Mijn audi A6 laten tunen in de meern met een goed resultaat. Het moment dat ik mijn sleutels terug kreeg om het resultaat te checken was ik verbluft. Stukken sneller en merk het zelfs in de benzine besparing."

Isak van Hoven